דחיית כניסה לשירותים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

21/10/2009 | 16:29 | מאת: רינה

שלום ד"ר ברוך... יש לי ילדה בת 3 שהיא גמולה כבר חצי שנה. לפני חודש התחילה לה בעיה שלא היתה קודם. היא כל הזמן מתאפקת לפיפי ולא הולכת בזמן לשירותים ואז כל פעם בורחת לה טיפה ועוד טיפה עד שכל הזמן המכנסיים שלה רטוב.היא ממש לא רוצה "לפספס" שום דבר ולכן לא הולכת לשירותים (כאילו השירותים ממש מטרד בשבילה). חשוב לציין פרט מאוד חשוב שנולדה לה אחות לפני חודשיים וזאת אולי דרך ההתמודדות שלה. אשמח אם תעזור לי לפתור את הבעיה הזו כבר ניסנו את כל השיטות של התעלמות של התגמול ואני לא יודעת ממש מה לעשות. תודה. רינה.

א. פנו אל רופא הילדים.במידה ולא יימצא פתרון - פנו אלינו שוב.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים