עזרה דחוףףףףףףףףףף

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

20/10/2009 | 22:04 | מאת: הדס

שלום רב, אני אמא לתיאומים בני שנתים+ שנמצאים בתהליך גמילה. בבית כל היום הם ללא חיתול עם תחותונים או מכנסים ולא מפספסים, גם כשלוקחים אותם לטיול או לגן משחקים ללא חיתול הם מבקשים. לאומת זאת בגן הם מתנהגים בידיוק להיפך. עד עכשיו שלחתי אותם עם חיתול לגן והם לא פנו לגננת שיש להם פיפי. ומאחר שבבית הם לא מפספסים החלטתי השבוע שאני שולחת אותם לגן ללא טיטול והם עדין לא מבקשים ואפילו עושים פיפי וקקי במכנסים. אינני מבינה מדוע בבית זה אחרת ובגן זה אחרת ? מה יכול לגרום לשינוי. חשוב לציין שכיתת הגן איננה גדולה ואין הרבה ילדים והם הכי גדולים שם. אודה לך על תשובה מהירה כי אני עובדת עצות וגם הגננת.

נסי לתאם עם הגננת התייחסות לתופעה. ייתכן ומספר ימים בהם מישהו מההורים ישאר עם הילדים בגן וילווה אותם לשירותים ישפר את המצב. כמו כן נסו להביא לגן את ציוד הגמילה מהבית ( ישבנון ).

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים