גמילה בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

13/10/2009 | 11:42 | מאת: גל

בתי כיום בת 4. נגמלה מהר מאוד בגיל שנתיים וחצי. בלילה יותר קשה. לפני שנה בערך התחלנו לגבול גם בלילה. בחודש הראשון היה בסדר גמור ולצערי לאחר חודש כל לילה מאז בורח לה פיפי. אנחנו מקפידים שתעשה פיפי לפני שהולכת לישון ואף מרימים אותה גם תוך שינה בסביבות 23:00 למרות זאת בורח לה פיפי לעיתים אף פעמיים בלילה. עד כה לא ויתרתי, אך כבר אין לי כח בכל לילה לחליף מצעים ובבוקר לכבס. זה כבר הרבה זמן. הילדה לא מרגישה שבורח לה הפיפי, רק אחרי שעה ויותר היא מתעוררת. האם מונלץ לשים לה חיתול תחתון ללילה? מה לעשות?

באמצעים קיימים כיום ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם הרטבה במסגרת הדרכה ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים