גיל 4- גמילה+רגרסיה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

03/10/2009 | 09:45 | מאת: גילית

ילדתי בת הארבע נגמלה מחיתול בשעות היום קצת לפני גיל 3. ובשעות הלילה למרות כל השיטות השונות אננה עדיין מצליחה לקום בלילה לעשות פיפי(להעיר אותה/פרסים/לשתות פחות לפני השינה). בחודשים האחרונים היו פיספוסי קקי ממש קלים ברמה של כתם אך לאחרונה,זה הופך להיות פספוס אחד ליום והילדה טוענת שכלל אננה מרגישה שזה יוצא לה. לגבי פיפי בלילה לאחר מאמצים רבים ושיחות עימה בנושא הודעתי לה שאני לא מתכוונת להעיר אותה יותר לעשות פיפי(קשה להעירה,היא הולכת תוך כדי שינה,לאחר מס' חודשיי נסיון,זה לא מוכיח עצמו)וחיתולי הגמילה מאד יקרים בשביל שימוש ממושך אז החזרתי אותה לחיתול רגיל. בשלב זה אני נואשת לגמריי, הקליטה בגן החדש עברה חלק לפי שהילדה מראה אך לא ברור לי אם הרגרסיה היא בגלל זה. במקום ללכת קדימה אנו נסוגים יותר אחורה. אני לא רוצה לייצר התחפרות במקום שתפגע בילדה, היא מאד רגישה ולוקחת ללב כל דבר.במקביל היא גם נדבקת אלי יותר, מתחבקת , מתגפפת ומשחררת הצהרות אהבה תכופות. מה השלב הבא? למי צריך לפנות בנושא?

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם הרטבה במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים