הרטבת לילה בגיל 3,5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

02/10/2009 | 05:08 | מאת: מיטל

ד"ר קושניר הי הבן שלי הוא בן 3.5 הוא נגמל מחיתולים ביום לפני גיל 2.5 .. בסביבות גיל שלוש הוא היה הולך לישון עם פולאפס ומתעורר יבש לחלוטין. אחרי יותר מחודש של התעוררות יבשה ובקשות חוזרות מצידו הורדנו את הפולאפס בלילה. הבעיה היא שהוא מרטיב כל לילה, הוא לא מתעורר מההרטבה בכלל. אחרי שבוע של הרטבה, החזרנו את הפולאפס והוא הפסיק להרטיב. אבל לפני כמה חודשים הוא התעקש שהוא לא רוצה חיתול. המצב כרגע הוא - הוא הולך לישון עם תחתונים, אני מעירה אותו ב 11.30 לעשות פיפי והוא מחזיק מעמד עד הבוקר. אני יודעת שזו טעות להעיר, אבל הוא לא מתעורר ומסרב לפולאפס. האם היית ממליץ להתחיל טיפול בפעמונית, או לנסות גישה אחרת? המון תודה מיטל

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם הרטבה במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים