אי עשיית קקי בגן

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

30/09/2009 | 21:02 | מאת: אמא

שלום רב, בני בן 5.5 ומאז ומעולם לא אהב לעשות קקי בגן. (בכלל, הגמילה איתו היתה לא פשוטה ועד גיל 3.5 סרב לוותר על החיתול - במיוחד בגן). פיפי הוא עושה חופשי אבל קקי הוא מתאפק. לפעמים כשיש לו כבר לחץ בלתי ניתן לשליטה - הוא משחרר קקי בתחתונים. כל נסיונותנו לקחת אותו לשירותים בגן נכשלו, וכך גם פרסים, למעט פעם אחת יחידה שהוא הכריז שעשה קקי בגן לפני כחצי שנה. הוא טוען ש'הוא אינו מכיר את השירותים מספיק'. כאמור, כל ניסיונות ההכרות שלנו נכשלו. פנינו לרופא האישי שלו אך הוא לא מתרגש וטוען שלא צריך להתערב. עדיין, יש שעות שלמות שהוא עם קקי בגן, שלא לדבר על הריח והדימוי העצמי. אני חוששת לשתף את הגננת שלא תדע כיצד לגשת לנושא ורק תחריף את הבעייה, בגלל שהוא עצמו מאוד רגיש במיוחד בנושא זה. בימים האחרונים, כנראה גם בגלל המעבר לגן חדש, בכל יום יש קקי על התחתונים, אנא עצתכם הטובה. תודה

יהיה ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה במרפאה המתמחה בטיפול בחרדת אסלה

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים