גמילה מחיתולים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

23/09/2009 | 11:05 | מאת: עינת

שלום, בני בן שנתיים ן-3 חודשים. התחלנו בתהליך הגמילה לפני כחודש, כיום גמול מפיפי בבית כמעט ללא "פספוסים". קקי - מבקש לשים חיתול ואז עושה. לפני מספר ימים הורדנו את החיתול גם בגן, אך הוא מסרב לעשות את צרכיו בגן ומתאפק שעות ארוכות - גם פיפי. ברגע שאנחנו לוקחים אותו מהגן הוא עושה פיפי על העץ הקרוב... מה לעשות? האם להחזיר את החיתול לשעות הגן - ואז זה אולי משדר מסר לא עקבי מצידנו? מצד שני זה לא נראה בריא להתאפק כ"כ הרבה שעות. אשמח לקבל עצות, תודה, עינת

מומלץ שאחד ההורים ישהה עם הילד מספר ימים בגן וילווה אותו לשירותים. ניתן גם להביא מהבית סיר או ישבנון לתקופת התרגלות קצרה.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים