פחד פתאומי מעשיית קקי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

20/09/2009 | 22:30 | מאת: אורלי

בתי בת ארבע וחודשיים, גמולה כבר שנתיים וללא כל בעיות עד כה. בשבוע האחרון החלה לפחד מלעשות קקי באסלה ובעצם היא מתאפקת ונלחמת בעצמה שלא ייצא לה הקקי. בשבוע האחרון עשתה קקי רק פעם אחת והיציאה לוותה בצרחות. אין לי מושג מה קרה פיתאום כי עד כה היא עשתה קקי באופן עצמאי כל יום ואף פעמיים ביום. הערב נתתי לה נר גליצרין, אך זה לא עזר, היא ישבה על האסלה בכתה וצרחה ולא עשתה קקי. מה לעשות ?

עליכם לפנות אל רופא הילדים. במידה והבעיה לא תיפתר עליכם לפנות אל מרפאה המתמחה בטיפול בחרדת אסלה.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים