הרטבת לילה ילד בן 3 ועשרה חודשים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

09/09/2009 | 22:29 | מאת: הדר

הורדנו לבן שלי את החיתול בלילה בערך לפני 6 חודשים בהתחלה מספר ימים הצליח להתאפק (כמובן שקיבל פרס) ואח"כ הוא כול לילה מפספס. קורה מספר זניח של פעמים שלא מפספס ובבוקר שמח מאוד אך לרוב מפספס ואפילו פעמים בלילה. ניסיתי גם טבלה עם מדבקות שלא הצילחה וגם לקחת אותו מתוך שינה אך ההצלחה של זה תלויה עם הספקתי בזמן או לא. מה אני יכולה לעשות? ועד איזה גיל זה עוד נורמלי? תודה

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במגרת הדרכה,מעקב וליווי במרפאה מקצועית

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים