גמול או לא?

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

03/09/2009 | 00:01 | מאת: RACH

שלום רב בני בין 3 בדיוק וכשהיה בין שנתיים וחצי , בני החליט להוריד טיטול ומאז נגמל ביום ובלילה. לאחר 4 חודשים בערך, הוא התחיל להרטיב בשינה שבועיים רצופים ואחזרנו לו את הטיטול בלילה והתחיל להרטיב גם ביום . הוא פשוט התאפק וגם שמשקירים לו ללכת לשירותים הוא מעדיף להיות בשלו ולאחר מעמצים של שיחנוע הולך. בעלי רוצה להחזיר לו את הטיטול בלילה בלי שירגיש . מה הפיטרון הוא בגן של עירייה ושם הילדים חייבים להיות גמולים. תודה

כיום קיימים אמצעים יעילם ביותר לטיפול גם בילדים בגיל הזה.מומלץ לפנות למרפאה מקצועית לטיפול באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים