בעיות בגמילה בן 4

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

31/08/2009 | 12:54 | מאת: מיקי

בני בן 4, נגמל לפני שנה בהיותו בין 3- הגמילה נעשתה מתוך בחירה שלו והוא התחיל אותה בצורה נהדרת- היה הולך לשרותים ולבד (ללא תזכורות) כמעט ללא פספןסים. לאחר כמה ימים הוא נכנס לגןולאחר תקופה קצר חלה נסיגה משמעותית- לדעתי הוא נפגע מהתזכורות הבלתי פוסקות של הגננות ולאחר זמן מה חלה נסיגה רצינית בעיקר בשליטה על הצואה, ולאורך כל השנה היו התנדנדויות בנושא. מתחילת החופש בבית אני לא שלחתי אותו לשרותים והוא שלט בצורה מלאה ללא פספוסים בכלל.לפני כשבוע שלחתי אותו לקיטנה (קבוצה קטנה ולא מלחיצה)מאז הוא התחיל שוב לעשות צואה במכנסיים- כשהיה חוזר הביתה. מחר מתחיל הגן ואני לא יודעת מה לעשות איתו...

עליכם לפנות אל רופא הילדים ו/או למרפאה המתמחה בטיפול בחרדת אסלה והתלכלכות.

31/08/2009 | 19:06 | מאת: מיקי

תודה. 1. איזה מרפאה מתמחה בדבר? 2. המקרה קצת מתבלבל, מכיוון שבחופש במשך 3 שבועות רצופים הוא הלך לשרותים וישב ללא שום קושי.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים