גמילה מבולבלת

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

23/08/2009 | 14:57 | מאת: אורית

בתי בת כמעט שנתיים וחצי.לפני 4 חודשים היא החלה להיגמל בגן, והחלטנו לגמול אותה גם בבית. בגן היא נגמלה לגמרי מהכל, והיא תמיד חזרה נקיה ויבשה.בבית היא עושה פיפי בשירותים וקקי תמיד בורח. לאחרונה שמתי לב שהיא מפספסת המון וגם שעבר זמן ארוך מדי. החלטתי שאני נותנת לה להיות עירומה כל היום וזה עזר. אבל קקי היא עושה או בטיטול לילה או בוקר, פעם אחת היא ביקשה. ואתמול באופן מפתיע ברח לה פיפי. אני מפחדת שאנחנו עושים איתה יותר מדי טעויות. חשוב לי לציין שהכל נעשה באווירה נעימה ללא כעס. תודה מראש

המשיכו ללוות את הילדה ולתמוך בתהליך הגמילה הטבעי שלה, בסבלנות וללא הטלת לחץ.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים