גמילה מחיתולים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

22/08/2009 | 11:07 | מאת: ג'ני

בתי בת שנתיים בעוד כפחות מחודש.התחלתי איתה תהליך גמילה כיוון שהיא שולטת בצרכיה ויודעת מתי יש לה צורך להתפנות ומבדילה בין פיפי לקקי. (התהליך די טרי מס' ימים). היא כמובן מפספסת תוך כדי ואני מרגיעה אותה ואומרת לה לא נורא ואף מתעלמת מידי פעם,חובקת אותה ולא מרבה לדבר על ה'תקלה'. שאלתי אליך כיצד להגיב שהיא נלחצת מהתקלות(היא בוכה ורוצה שנרים אותה)? מה לעשות שאח"כ היא לא רוצה לשתף פעולה ולשבת בסיר?

מומלץ לפעול על פי הדרכה מקצועית על פי תכנית מוכנה מראש המתבצעת בשליטת ההורים.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים