בן 2.10 לא מראה רצון להגמל

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

16/08/2009 | 12:02 | מאת: מאוכזבת:(

שלום, בני בן 2.10 בעוד שבועיים מתחיל גן עירוני, ואני חייבת לגמול אותו. הוא ילד חכם, מבין מה שמדברים איתו, ונראה מוכן גם פיזית (יכול שעתיים לא להרטיב) אבל מבחינתו הוא לא משתף פעולה, עושה בריצפה ואף פעם לא בשרותים. הוא לאפוחד מהאסלה (יושב עליה הרבה ומשחק) אבל הוא ילד מאוד עקשן ובד"כ הוא מסרב לבוא לשרותים, סתם כי לא בא לו, מה עושים? להמשיך? או לחכות עוד קצת?

מומלץ לפעול על פי הדרכה מקצועית על פי תכנית מוכנה מראש המתבצעת בשליטת ההורים.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים