בת 5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

09/08/2009 | 07:55 | מאת: ליאת

לבתי יש עצירות לא קבועה ולפעמים היא מנסה להמנע מכניסה לשירותים מתבודדת בפינה ומנסה לעצור את יציאת הקיבה הנל גורם לכך שהיא עושה בתחתונים את תחילת הצואה, הריח של הצואה מאוד חזק ויבש,הנל לא קבוע ויש תכופות שזה בסדר ,אני לא בטוחה אם יש בעיה בסוגרים או בפחד ממתן צואה בגלל העצירות ,היא נמנעת משיחה על כך ,הרופא הטפל נתן לה טיפות ברזל בגלל חוסר ברזל ובגלל העצירות נתן לה סירופ נובלקס החשש שלי שהברזל יוסיף לעצירות .אודה להתייחסות.

ייתכן כי הילדה סובלת מחרדת אסלה. עלייך לפנות למרפאה המתמחה בתחום זה.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים