הרטבה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

20/07/2008 | 22:34 | מאת: דורית

ביני בן 14 מרטיב מדי לילה , לפני שנתיים טופל במרפאה המתחמה בהרטבה (בשיטת מכשיר המצפצף ברגע תחילת ההרטבה) היתה רגיעה של חצי שנה , התופעה שוב חזרה , יש לציין שכאשר הילד עייף מאד הוא מפספס ומרטיב .

80% מהילדים הנגמלים מהרטבה בשיטה בה טופלתם - לעולם לא חוזרים להרטיב. ב 20% מהמיקרים ההרטבה חוזרת. במקרים אלה יש לחזור על הטיפול. חשוב שהתוצאה הסופית של הטיפול תהיה כזאת שהילד יהיה יבש בכל תנאי -- גם כאשר הוא עייף מאד.

26/07/2008 | 23:54 | מאת: אלמוני

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים