הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

28/03/2009 | 21:15 | מאת: שרה

בני בן ה-4 גמול מחיתולים ביום כבר מגיל שנתיים והגמילה היתה מהירה (תוך שבועיים) ועברה כמעט בלי תקלות. עם זאת הוא אינו גמול בלילה. אני יודעת שזו תופעה שכיחה אולם הבעיה היא שבני לא מתעורר מכלום (!!!) וישן מאוד מאוד חזק מאז שהיה תינוק.גם כשבטעות אנחנו שוכחים לשים לו חיתול- הוא לא מתעורר מההרטבה וקם בבוקר בתוך שלולית. לפני כמה חודשים התיעצתי באחד הפורומים (אולי פה) ואמרו לי לחכות עוד קצת עם הגמילה בלילה ואז להשתמש בפעמונית. רציתי לקבל קצת יותר מידע על הפעמונית, אופן השימוש,היכן רוכשים ומה זה עושה... אולם אם זה משהו שאמור להעיר את הילד בזמזום - יש בי חשש שבני לא יתעורר מזה כלל. ואז מה עושים? אני ממש אובדת עצות בעניין הגמילה בלילה ומבקשת את עזרתכם. תודה

השיטה היעילה ביותר לפתרון בעיית ההרטבה היא באמצעות זמזם הרטבה. ילדים רבים אשר מטופלים בשיטה זו אינם מתעוררים מהזמזם בתחילת הטיפול. כיום קיימות שיטות להתמודדותעם השינה העמוקה ולהתגברות על מיכשול זה. עלייך לפנות למרפאה מקצועית לקבלת עזרה.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים