לא מצליח להיגמל

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

23/07/2008 | 17:38 | מאת: רונית

בני בן שנתיים ותשעה חד' (בן יחיד) משפחה יחידנית. מחודש אפריל התחלתי גמילה מחיתולים.( בלילי עדיין משתמש בחיתול ומתעורר רטוב מאוד) . ביום- הרבה פעמים הוא מסרב ללכת לשירותים למרות שמעירים לו ולמרות שרואים שהוא מתאפק ( רוקד, זז) ומכחיש שיש לו פיפי ולאחר מספר דקות משתין בתחתונים.לגבי יציאות מעולם לא ביקש לגשת לשירותים ועושה תמיד בתחתונים. מה דעתך? איך אני יכולה לשפר את תהליך הגמילה?

את מתארת כאן מצב המצריך הערכות ובניית תכנית גמילה מפורטת המבוססת על יזמה ושליטה של ההורים ולאו דוקא על תגובות להתנהגות הילד. באתר www.aslaksuma.co.il במדור עצות מעשיות תוכלי לצפות בהוראות מפורטות לתכנית כזאת. במידה ואינך מצליחה להתקדם -- נסי לפנות להדרכה מקצועית בנושא.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים