ילד בן 5 מרטיב בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

20/07/2008 | 19:47 | מאת: צילה

בני בן ה 5 ילד חכם ונבון עדיין מרטיב בלילה למרות הרצון העז שלו והאכזבה כשהוא מפספס כל הנסיונות שלנו לקחת אותו לשירותים קורא שגם אנחנו לא מגיעים בזמן לקחת אותו ויש פעמים שזה קורא זמן קצר מתחילת השינה או שלקראת הבוקר כשהוא כבר קיבל קריאה לקום ברצוני לשאול:האים המצב מדאיג ומחייב כבר עתה בדיקות? והאם זה קשור לכך שקשה לו לדחות סיפוקים בחיי היום יום? ברצוני לציין שהוא פוחד בלילה אבל כשהוא שומע את אחיו בוכה הוא רץ בבהלה על מנת להודיע לנו האם זה מפחד? הוא לא מפספס ביום.

נראה כי בנך סובל ממקרה שיגרתי לחלוטין של הרטבת לילה. ברוב המקרים הבעיה נובעת משיבוש בתיפקוד של מערכת הרפלקסים המפקחת על פעולתה של שלפוחית השתן. הבעיה ניתנת לפתרון באמצעות טיפול בזמזם אלקטרוני. את מוזמנת לצפות בסרטון המדגים את פעולתה של מערכת השליטה בשלפוחית השתן , את הבסיס לבעיית ההרטבה ואת הדרך בה הטיפול מתקן אותה. כמו כן את מוזמנת למלא שאלון איבחון ולקבל התיחסות מפורטת לבעית ההרטבה של בנך כל זה באתר www.kushnir.co.il

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים