חרדת אסלה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

23/07/2008 | 13:57 | מאת: שרון

שלום רב בני בן השלוש וחצי מבקש חיתול בכל פעם שיש לו קקי. בספטמבר הקרוב הוא יילך לגן של גדולים האם י ש דרך לעודד אותו להשתמש בשירותים? כיצד ניתן להפחית את הפחד?האם פשוט לתת לזמן לעשות את שלו? ההתקדמות בנושא נראית רחוקה מתמיד תודה מראש

א. המשיכי לתת לו את החיתול כאשר מבקש. ב. תנו בינתיים לזמן לעשות את שלו. ג. באתר www.aslaksuma.co.il תוכלו לקבל מיגוון רעיונות לעידוד הילד ולהפחתת החרדה , כולל הסרט החדש " האסלה הקסומה ". ד. אם עוברים מספר חודשים והבעיה עדיין לא פתורה -- פני אלינו מחדש.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים