הרטבה בגיל 8

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

19/01/2009 | 12:41 | מאת: אסנת

שלום, ביתי הגדולה נגמלה מחיתול בזכותך. הצלחנו בגיל 6 לגמול אותה (עם מוכנות מצידה) לגמרי בטיפול עם הזמזם שנמשך משהו כמו חצי שנה או קצת יותר (לא זכור לי). ביתי השניה בת ה-8 ישנה קבוע עם חיתול ולא רוצה להפסיק (הרטבה מלאה בלילה ובמשך היום לפעמים בורחות לה טיפות קטנות אבל היא עושה בשירותים), האם ה-drynites יוכל לעזור לה להתחיל להיגמל או משהו אחר כיון והיא לא מוכנה בשום פנים ואופן להשתמש בזמזם (ניסינו יומיים).

השימוש בחיתול מונע את ההרטבה של כלי המיטה ואת אי הנעימות הכרוכה בכך. החיתול אינו מוביל לגמילה. יהיה מעניין לברר מהן הסיבות להתנגדות הילדה לקבלת עזרה.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים