הרטבה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

23/07/2008 | 11:03 | מאת: מרטיבת לילה

אני בת 18 ואני זוכרת את עצמי כמרטיבה כל משך חיי..לא עברתי שום טיפול עד כה כי הבושה הרגה אותי.. זה פשוט מתסכל העניין הזה.מרוב שאני מתביישת בזה כל כך אני לפעמים אפילו מחביאה את הבגדים המלוכלכים שמלאים בשתן מאמא שלי כי אני יודעת שהיא תאמר איזה משהו שיעליב אותי וכך זה גם היום ואפילו אבא שלי משתף פעולה.הם לא מבינים שזה לא בשליטתי. וכלפעם כשהם רואים אותי שותה הם אומרים לי אל תשתי הרבה כדי שלא תעשי פיפי.. זה מגיע למצב שזה כבר מרגיז.אף אדם חוץ ממשפחתי לא יודע שאני מרטיבה. אני הייתי בטוחה שזה יעבור לי עם השנים..אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי

אין כל הצדקה לסבל שלך. ניתן לסייע לך בפתרון הבעיה. עלייך לפנות למרפאה מקצועית העוסקת בנושא. מומלץ כי תמלאי שאלון איבחון ונשוב אלייך עם התיחסות מפורטת

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים