יציאות בזמן עיריות לא בזמן שינה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

18/10/2022 | 01:16 | מאת: סיון

הילדה שלי מהיום שנגמלה בגיל שנה וחודשיים לא פיספסה אף פעם . מתוך שינה היא קמה לבד לפיפי בלי עזרה שלי כל הבית חושך והיא מדליקה את האור הכנסת לשרותים שמסיימת מורידה מים שותפת ידיים מכבה את האור וחוזרת למיטה . אבל היום היא בת 6.8 . חודש לפני שיצאנו לחופש הגדול זה התחיל , בזמן משחק מול חברים בגן מפספסת פיפי ולא נגשת לשרותים . איתי בגן משחקים באה מלאה בקקי בתחתונים שנלך הביתה להחליף . שאלתי למה מה הסיבה שהיא לא מבקשת ממני וכל פעם התשובה שלה שונה בתרוץ מטופש למה לא ביקשה . כל יום כמה פעמים ביום זה קורה גם בבית בזמן משחק גם שהיא סתם מול הטלוויזיה . מה יכולה להיות הסיבה לכך ? ומה הטיפול הדרוש ? היום היא כבר בכיתה א' אני מפחדת שזה לא יקרה לה במסגרת בית הספר. שם זה יהיה לה פצע נפשי לכל החיים זה ילעגו לה ויתרחקו ממנה .

שלום רב, את מוזמנת לפעול על פי ההנחיות בקישור הבא: https://kushnir.co.il/%d7%94%d7%a8%d7%98%d7%91%d7%94-%d7%91%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa/

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים