ילדה בת עשר מרטיבה בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

14/01/2022 | 10:03 | מאת: שחר

היי. יש לנו ילדה בת עשר שמרטיבה הלילה באופן קבוע. אלא אם מעירים אותה לפחות פעמיים הלילה. מה ניתן לעשות על מנת לפתור את הבעייה הזאת

הטיפול היעיל ביותר הוא באמצעות זמזם הרטבה במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב מקצועי. את מוזמנת לקרוא יותר על הנושא ועל הטיפול באתר שלנו : www.kushnir.co.il

קרוב לודאי שטיפול באמצעות זמזם הרטבה יפתור את הבעיה. אנא מלאי שאלון אבחון בקישור הבא: https://kushnir.co.il/%d7%94%d7%a8%d7%98%d7%91%d7%94/

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים