הרטבת לילה ילד בן ארבע וחצי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

15/12/2015 | 23:40 | מאת: מיכל

הי. הבן שלי נגמל בגיל שנתיים וחצי אבל בלילה עדיין לא. שעה וחצי אחרי שהוא הולך לישון אנחנו מקימים אותו לפיפי בתקווה שלא פספסנו את התזמון הנכון. לפעמים בורח לו גם בשעות הקטנות של הלילה. יש לנו את שיטתך עם הבובה. הבעיה היא שהוא פשוט לא מתעורר. גם כשלוקחים אותו לפיפי בלילה הוא ממש מנומנם. ישן מאוד חזק. וכשהבובה צפצפה כל הבית מתעורר והוא לא. הוא חמוד ומאוד מתבאס ואנחנו גם מאוד רוצים לעבור ללילות ללא החלפת סדינים וריצות לשירותים עם ילד מנומנם. מה עושים?

שלום רב, הטיפול היעיל ביותר בבעית ההרטבה הוא באמצעות זמזם הרטבה במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית. ילדים רבים המטופלים בשיטה זו ישנים עמוק ואינם מתעוררים מבזמזם בתחילת הטיפול. קיים כיום מיגוון שיטות המאפשרות התמודדות עם השינה החזקה ומותאמות לכל ילד במרפאה. בברכה ד"ר ברך קושניר מנהל מרפאות לטיפול בהרטבת לילה וחרדת אסלה www.kushnir.co.il

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים