בן 5.5 חזר להרטיב

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

19/11/2015 | 11:06 | מאת: ענבל

הבן שלי בן 5.5. גמול די הרבה זמן בלילה, למעט אירועים ספורדיים.לפני שבועיים עברנו דירה והוא חזר להרטיב כל לילה! הדירה הנוכחית יותר מאווררת ויותר קר בה מהקודמת, אבל הילד ישן עם ביגוד חם ושמיכת פוך ונראה לי מוקדם לשים לו גם רדיאטור. אודה על עצתך. תודה רבה ענבל

מדובר בהרטבת לילה משנית. על מנת לפתור את הבעיה מומלץ לטפל בילד באמצעות זמזם הרטבה במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית. זוהי תופעה מוכרת - אם היא לא נעלמת מעצמה תוך כשבועיים מאז שהחלה - יש סיכוי רב שתימשך כך תקופה ממושכת ( אפילו שנים ) אם היא לא תטופל. ד"ר ברוך קושניר מנהל מרפאות לטיפול בהרטבת לילה וחרדת אסלה www.kushnir.co.il

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים