גמילת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

08/10/2015 | 21:07 | מאת: נטלי

שלום, הבן שלי בן 5, מאובחן PDD_NOS מגיל שנתיים, משולב בגן רגיל כבר שנה שנייה. גמול מטיטולים מגיל 3. גמילת פיפי מיידית אבל שנה וחצי ראשונות היו פספוסים או רגרסיות על רקע רגשי. גמילת קקי בגיל 4. בלילה ישן עם טיטול ומתעורר בבוקר עם טיטול מלא בשתן, עשיתי נסיון וראיתי שהוא נותן שתן יותר מפעם אחת בלילה. גם שלא שותה לפני השינה והולך לשירותים לפני, הוא מרטיב ובד"כ בשלוש שעות ראשונות שלאחר ההירדמות. זה קורה גם בשנת צהריים. השינה שלו חזקה מאד. איך גומלים בלילה? מתי הזמן המתאים? אני שוללת בחורף, סמוך לכניסה לכיתה א', בזמן מחלה וכו' ומוצאת הרבה סיבות למה זה לא זמן מתאים. מצד שני אני לא רואה איך אפשר להצליח . אשמח לתובנות. תודה

הטיפול ה יעיל ביותר במקרה שלכם הוא באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

14/10/2015 | 17:25 | מאת: נטלי

תודה על מענה. האם צריך להיבדק אצל רופא ילדים קודם? ואם כן אילו בדיקות?

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים