גמילה מחיתולי לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

21/07/2015 | 10:17 | מאת: מיכל

שלום, יש לי ילד בן 3,שבמהלך היום לא לובש טיטולים (מבקש ללכת לשירותים למעט פספוסים נדירים) בלילות ישן עם טיטול, לא מתעורר לעשות את צרכיו וקם עם טיטול מלא. האם מומלץ להתחיל להעיר אותו בלילות על מנת להרגיל אותו להרגיש צורך לקום כשהשלפוחית מתמלאת ואם כן: כל כמה שעות? האם זה חייב להיות בשעות קבועות? או לתת לו לישון בשקט עם הטיטול ולהמתין כמה זמן שיקח עד שיתחיל לקום עם טיטול יבש? תודה

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים