גמילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

22/07/2008 | 14:36 | מאת: אירית

בני בן 2 ו-9 חודשים, "בן זקונים", עם אחים בגילאי 18 ו- 14. גמול מחיתול במהלך היום כבר מספר חודשים וכחודשיים מחיתול גם בלילה ומסרב בתוקף לשבת על האסלה או ישבנון שקנינו לו. פיפי כמובן הוא עושה בשירותים ללא כל קושי, אבל קקי - רק בחיתול. בשום אופן אינו מוכן לבוא לחדר השירותים למרות שרואה איך אנחנו מתנהגים. אציין כי אנחנו לא עושים לו בעיות בנושא ונענים לבקשתו לשים חיתול בכל פעם ולא מציקים לו. האם נשאר לנו רק להמתין או שיש משהו שעלינו כן לעשות?

א. המשיכו בדרככם הנוכחית ואל תחשבו אפילו למנוע ממנו את השימוש בחיתול. ניתן להמתין כך גם עוד מספר חודשים. ב. חישפו אותו בעדינות לספרים וקלטות בנושא ( ראו התקליטור החדש ב www.aslaksuma.com) קיים סיכוי טוב שהבעיה תחלוף מעצמה. אם לא כיתבו אלינו שוב בעוד כחצי שנה - נשמח לעזור

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים