הרטבה בלילה ילדה בת 8

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

06/08/2019 | 10:30 | מאת: ספיר

שלום, הבת שלי "הקטנה" בת 8 עוד מעט. עד היום היא עושה פיפי בלילה אבל לא כל לילה. לפעמים שהיא יושנת מחוץ לבית גם עושה פיפי ולפעמים לא. שמעירים אותה בלילה לעשות פיפי, היא כמו סהרורי, צריך להושיב אתה על השירותים, צריך להוריד לה מכנסיים ותחתונים כי היא פשוט לא מתעוררת. גם הבן האמצעי סבל מהרטבה בלילה אבל לקראת גיל 8 זה כבר הופסק אצלו. מה אני יכולה לעשות?

שלום רב. נשמח לסייע בפתרון הבעיה. אנא מלאי שאלון איבחון באתר שלנו ונשוב אליך עם התיחסות מפורטתhttps://bit.ly/2nbYizy. את מוזמנת גם לייצור קשר ישיר 0526546111

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים