הרטבת לילה ילד בן 7.5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

09/07/2019 | 07:35 | מאת: אביב

היי הבן שלי מרטיב מספר פעמים בלילה וכל לילה. ניסינו את שיטת הפעמון ללא הצלחה עקב בעיות שמיעה הוא לא שומע את המכשיר. אנחנו כבר שבועיים לוקחים מינרין כל לילה ללא הצלחה הוא קם רטוב (הפיפי בורח לו באמצע הלילה לא בהיכרח בבוקר) האם יש משהו נוסף לעשות הוא ממש סובל מזה ריגשית. חשבתי לרכוש את המכנסיי הפלא תודה

שלום רב. ניתן בהחלט לסייע לכם בפתרון הבעיה. אנו זקוקים למספר פרטים נוספים. אנא מלאו שאלון איבחון באתר שלנו ונשוב אליכם עם התייחסות מפורטת https://bit.ly/2nbYizy

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים