הרטבה לאחר אירוע בבית הספר

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

18/05/2019 | 23:16 | מאת: א

שלום, בני בן ה 7 בכיתה א' עם מאובחן עם הפרעת קשב ומתקשה בקישורים חברתיים. למרות זאת הוא ילד פעיל וחברותי ושמח. לילד אף פעם לא היו בעיות הרטבה והוא גמול מגיל 3 לערך. לפני שלושה ימים התנהכ באלימות בבית הספר שגרר השעיה (די הפחידו אותו בבית הספר). מאותו יום הוא מרטיב ממש קלות בלילה בדרך כלל בתחילת הלילה ולפעמים גם במהלך היום רואים כתמים של שתן. שוב ההרטה התחילה לפני שלושה ימים מאז האירוע. האם אני כבר צריך לגשת לטיפול? האם הרטבות כאלה כנראה על רקע ריגשי יכולות לעבור לבד? אני די מודאג.

מומלץ להמתין מספר ימים מבלי לנקוט בצעד כלשהו. סיכוי טוב שהבעיה תחלוף מעצמה

20/05/2019 | 13:10 | מאת: אמיר

תודה רבה. כדי לשלול בעיות רפואיות, אילו בדיקות מומלץ לעשות? בדיקת שתן? מה עוד?

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים