הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

04/08/2014 | 09:21 | מאת: מיכל

שלום. בני עוד חודשיים בן 4, גמול כבר שנה. ביום יש לו לפעמים פספוסים נראה לי כי הוא פשוט מתעצל להפסיק את המשחקים ואז הוא עושה במכנסיים. בלילות הוא כל לילה מרטיב אני מעירה אותו באמצע הלילה הוא עושה בשירותים וחוזר לישון אבל זה לא עוזר כל יום הוא קם רטוב והוא גם לא מתרגש מזה הוא קם בכייף נכנס להתקלח ולא נראה שזה מזיז לו. איך מטפלים? מה אני עושה??

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים