הרטבת לילה בת 11

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

26/06/2014 | 13:05 | מאת: גורג

בת 11 מרטיבה בחודש האחרון ביותר ממחצית מהלילות. הילדה נגמלה ללא בעיות בגיל צעיר, ולא היו בעיות מאז. בבדיקת שתן ותרבית לא נמצאו כל בעיות, וגם אין בעיות במהלך היום. אין גם משהו מיוחד שקרה מבחינה כלשהי בחיים שלה, אין שום שינויים בהתנהגותה. מה אפשר לעשות?

ראה כי מדובר בהרטבה משנית. אם הבעיה לא תעלם מעצמה בחודש הקרוב מומלץ לפנות לטיפול באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעק במרפאה מקצועת

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים