בתי בת 3 ומרטיבה בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

16/03/2014 | 21:31 | מאת: מלי

שלום! בתי בת 3 וחצי וגמולה כבר מגיל שנה ועשרה חודשים בהצלחה. השארתי אותה עם חיתול כחצי שנה לאחר מכן, אך מאז ועד היום - אני לוקחת אותה לשירותים בכל לילה... אני מעזה מעט מאוד לא לקחת אותה, מתוך ידיעה שזה עוזר נקודתית אבל לא פותר את הבעיה, וגם כי הבנתי כי גמילת הלילה הינה תהליך פיסיולוגי ולא יכולה לשלוט בו. אבל כמעט בכל פעם שלא לוקחת אותה - היא מפספסת... אציין כי אין לה כל בריחות במהלך היום, וכן כי בלילה כשאני לוקחת אותה היא כלל לא מתעוררת ועושה פיפי במהירות וחוזרת לישון בלי כל הפרעה ניכרת בשינה. מה לעשות? הרי לא אוכל לקחת אותה לשירותים לנצח ומפחדת להפסיק... (יש לה כישרון נדיר לעשות פיפי על שמיכת הפוך בלבד...) תודה רבה וערב נעים! מלי

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות טיפול התנייתי בזמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים