חייבת עיצה!!!!

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

17/02/2014 | 04:41 | מאת: ר

שלום, בתי בת שלוש וחצי גמולה כ-8 חודשים אך מאז שנולד לנו תינוק שהוא כיום בן 3 חודשים היא כל כמה ימים מפספסת ועושה פיפי במכנסיים לאחר התיעצות עם הגננת הגענו למסקנה שחוץ מהשינוי של תינוק בבית אז גם מטבע הדברים יצא לי להיות פחות עם הבת ויותר עם התינוק כלומר בעלי כ-80% מהזמן היה משחק עם הבת כאשר היתה חוזרת מהגן ולכן הגננת אמרה לי שאני חסירה לילדה ושאקדיש לה לפחות שעה ביום רק לה . עשיתי זאת אך כשראיתי שהילדה כבר לא מפספסת אז חזרתי להיות יותר עם התינוק בתקופה שמציק לו הגזים והוא בוכה המון והילדה היתה משחקת או רואה טלויזיה בסלון. כעת שוב הילדה פיספסה 3 ימים בגן והשיא היה היום שהיא פיספסה פעם ראשונה גם קקי . כמה שאלות לי אלייך : חוץ מהזמן איכות שהתחלתי להקדיש רק לה כמה שעות ביום מה עליי לעשות כדי שתפסיק לפספס? יש לציין שנשיקות וחיבוקים אני נותנת לה והיא נותנת לי בלי סוף.שאלה נוספת הפיספוסים קורים רק בגן אז ממה זה יכול לנבוע כי אני יודעת שהיא אוהבת את הגננות ולא מציקים לה ילדים בגן והיא אוהבת ללכת לגן הולכת בחיוך ובשמחה. מציינת רק משהו אחרון שהיא נגמלה לפני יומיים ממוצץ שהיתה שמה רק בבית וכשהולכת לישון היא זרקה אותו בעצמה לפח והצהירה שהיא גדולה וכבר לא תינוקת עקב ילד שעשה זאת בגן ואז הגננת מספרת לילדים בגן אומרים להם כל הכבוד והגננת גם נתנה לה מתנה. תודה מראש .

נראה כי הגננת צודקת . יש להשתדל להעניק לילדה כמה שיותר זמן איכות עם אמא.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים