הרטבת לילה לילד בן 4 ו9 חודשים. ניסיתי כבר הכל!

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

19/01/2014 | 09:49 | מאת: מיטל

שלום! אני כבר אובדת עצות. הבן שלי הוא בן 4 ו9 חודשים וכל לילה עושה פיפי במיטה. הבעיה הייתה קיימת מאז ומתמיד. אני אקדים תרופה למכה ואספר שהוא ישן חזק מאוד בלילה ולא מתעורר לשירותים, וגם יוצאת לו כמות גדולה של שתן. לאורך השנים ניסיתי כל מיני שיטות. בהתחלה לא שמתי לו טיטול כי אמרו לי שזה פסיכולוגי ואם יקום רטוב אז ירגיש לא נעים וזה ייפסק. ומה שקרה בפועל זה שהוא קם רק בבוקר כשקר ורטוב לו. ניסיתי את שיטת הטבלה עם שמש וענן (עד היום) ואני גם מתעוררת פעמיים בלילה בשעות קבועות ומעירה אותו שיעשה פיפי, עוזר רק בחצי מהלילות, גם ממש ממש קשה להעיר אותו, בגלל זה רופאת הילדים אמרה שהזמזם ממש לא יעזור במקרה הזה. הייתי אצל הרופאה לפני שנה בערך שהסבירה לי שרק מגיל חמש מתחילים לטפל באמצעות טיפול תרופתי, אבל לפני שאני מגיעה לזה רציתי לדעת האם יש טיפולים אלטרנטיביים לבעיה הזו.

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית. ילדים רבים מטופלים בהצלחה בשיטה זו כבר מגיל שלש וחצי.

09/02/2014 | 09:52 | מאת: גלי

היי יכולה להמליץ לך על פורמולה הומאופתית שרכשתי בראשונים פארם נקראת יבש בלילה שווה לנסות

09/02/2014 | 20:40 | מאת: מיטל

אני אברר על זה

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים