הרטבת לילה גיל 2 וחצי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

10/12/2013 | 14:44 | מאת: אסף

שלום רב קראתי רבות במאמריך המפורסמים באינטרנט. אך עדיין הייתי מעוניין לדעת כיצד לנהוג עם ביתי. מדובר בבת בגיל 2 וחצי אשר התחילה את תהליך הגמילה לפני כחצי שנה , כיום במהלך היום היא מידי פעם מפספסת ולגבי הלילה כל לילה מפספסת ולפעמים פעמיים בלילה. בהתחלה היינו לוקחים אותה מתוך שינה לשירותים ובמהלך היום מזכירים לה ללכת לשירותים. לאחרונה הפסקנו לקחת אותה ורק בבוקר אנחנו מבקשים ממנה ללכת לשירותים. אני מודה כהורים קשה לנו לא להתערב , והחשוב מכל האם יש דרך מלבד הטיפול שאנחנו יכולים לעזור לילדה בעיקר בלילה? תודה רבה

12/12/2013 | 12:04 | מאת: טלי

גם הבת שלי סובלת מזה ! המליצו לי על פורמולה הומאופתית לטיפול בהרטבת לילה אצל ילדים

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים