הרטבת לילה לסירוגין אצל בן 9

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

21/11/2013 | 23:37 | מאת: מיכל.ז.ש

בני בן ה-9 גמול מגיל 2 (+-) והגמילה שלו הייתה כמעט מלאה. לעיתים רחוקות מאוד היו לו הרטבות לילה אך לעיתים רחוקות בעיקר בעונות מעבר. בשנה וחצי האחרונות מידי פעם יש לו הרטבות לילה בערך פעם בחודש -חודשיים. האם הוא זקוק לטיפול? האם זה יעבור לבד? מה אתה מציע לעשות?

הרטבה לסירוגין עשויה לחבל באיכות החיים של הילד בדיוק כמו הרטבה קבועה. ניתן ומולץ לטפל בבעיה שלכם באמצעות זמזם הרטבה תוך כדי הקפדה על שתיה מוגברת כל ערב. מומלץ לעשות זאת במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים