פספוס קבוע של יציאה גדולה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

04/11/2013 | 16:17 | מאת: יעל

שלום רב, בשבועות האחרונים גמלתי את בני מטיטול במשך היום. בעוד כשלושה חודשים ימלאו לו 3. לגבי הפיפי הולך בקלות רבה, הוא ילד חכם מאד שמבין. לגבי יציאה גדולה ממש לא הולך. חוץ מהפעם הראשונה שעשה בשירותים הוא מפשל מאז כל הזמן. כל דרך ניסינו של פרסים, התעלמות, דיבור בענין, כמה הדבר מציק. הוא מבין את המשמעות ושום דבר לא משתנה. אנו ממש אובדי עצות. מה ניתן לעשות לגביו? עם ילדי הקודמים בשלב זה כבר נגמלו בלילה. בלילה הוא עם תחתון גמילה. לרוב קם יבש. פיפי אף פעם אינו מפספס. ממש מודה על עזרתכם!!!

מומלץ לפנות אל מרפאה המתמחה בטיפול בחרדת אסלה, עצירות והתלכלכות.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים