בעית הרטבה ביום וגם בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

21/10/2013 | 12:56 | מאת: ענבל

הי, יש לי ילדה בת חמש שנגמלה בערך בגיל שנתיים וחצי מחיתולים, הבעיה היא שלאורך כל התקופה של הגמילה ועד היום היא לא מצליחה להתאפק ומגיעה לשירותים כשהיא הרטיבה מעט(לפעמים יותר) את התחתונים. גם בלילות היא מרטיבה במיטה עד שהתייאשתי והתחלתי להעיר אותה לפני שאני הולכת לישון. מטרידה אותי יותר ההרטבה ביום, איך אפשר לפתור את הבעיה?

ניתן לסייע לכם בפתרון בעיית ההרטבה בלילה וכן גם בעיית ההרטבה ביום באמצעות טיפול בזמזם הרטבה במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים