הרטבת לילה בן 6 אחרי זמזם

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

19/10/2013 | 07:53 | מאת: טלי

שלום רב בני טופל בזמזם במשך חצי שנה ללא הצלחה. כשפנינו לקליניקה נאמרו לנו אותם הדברים בכל פעם ולצערנו הילד עדיין מרטיב. כלומר חזרו על ההדרכה הבסיסית של מה צריך להקפיד בתקופה השימוש בזמזם. היום, הילד בכיתה א, ההרטבה מאוד מפריעה לו וברצוני לדעת האם יש דרך אחרת שניתן לעזור לו? יש לנו תחושה שלא לקחו אותנו באופן אישי בזמן הטיפול

הטיפול באמצעות הזמזם בדרך כלל מצליח כאשר ניתן במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.יש להכיר את המכשולים שהפריעו לטיפול ולהנחות את המטופל כיצד להתגבר עליהם.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים