הרטבת לילה בגיל 14 האם גיל הבגרות קשור

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

20/08/2017 | 15:51 | מאת: תמר חנה

שלום ותודה על התשובה רציתי לשאול על הגורמים בגלל שהוא הפסיק להרטיב בגיל 4 ועד החודש הוא לא הרטיב אולי זה קשור לזה שהוא מתבגר ויש הרבה הורמונים? זה ממש מוזר זה לא קרה אף פעם תודה ושבוע טוב

במידה ובעיית ההרטבה לא תעלם בתוך השבועיים הקרובים. נא צרי עמנו קשר שוב. נשמח לעזור בברכה ד"ר ברוך קושניר

התופעה הזאת של הרטבה חוזרת לאחר שנים רבות של יובש הינה מוכרת. לא תמיד ברור מה הגורם לה. מכל מקום אם היא לא נעלמת כפי שהופיעה, בתוך שלשה שבועות - היא עלולה להימשך עוד תקופה ממושכת של שנים.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים