בת 6 שמפספסת פיפי כל לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

19/09/2013 | 20:49 | מאת: גילגולה

ערב טוב ביתי היא כמעט בת 6 והיא מפספסת פיפי כל לילה. יש פעמים שאנו לוקחים אותה שעתיים בערך אחרי שהיא נרדמה לשירותים כדי שתתפנה מושיבים אותה על האסלה ואומרים לה תעשי פיפי, בבוקר היא אפילו לא זוכרת שהיא ישבה על האסלה ועשתה כי רוב הפעמים היא ממש ישנה. בייאושי הרב לפני שבוע קניתי לה תחתוני גמילה והסברתי לה שהם מיוחדים כי קשה לה לקום בלילה והיא אל מתעוררת. למרבה הפלא היא לובשת אותם בהתלהבות. היא כבר גדולה ואני רוצה לטפל בעניין בצורה מקצועית מה לעשות? מאיפה להתחיל?

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים