גמילה מטיטולים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

17/08/2013 | 20:48 | מאת: שירן

שלום, בני בן שנתיים וכמעט חודשיים ואני מעוניינת להתחיל איתו גמילה , עשה מס' פעמיים קקי בשירותים רוב הפעמיים זה כאשר שאלתי אותו יש לך פיפי?והוא ענה לא ובכל זאת לקחתי אותו לשירותים הוא עומד ואומר שי לו קקי אני משיבה אותו והוא עושה ויצא גם םעמים בודדות שאמר לבד שיש לו קקי, הבעיה היא עם הפיפי לא עשה אפילו פעם 1 פיפי בשירותים רק בתחתון ואז אומר אויי פיפי, בנוסף שאני שואלת אותו יש לך פיפי הוא ישר אומר לא ולא רוצה ללכת לשירותים ממש מתעצבן מזה שאני לוקחת אותו ב"כוח" לשירותים ומתחיל ליילל, [רגע עושה באסלה קקי ודווקא מאוד שמח אחרי זה והולך לספר לאבא ולמשפחה שעשה . השאלה האם מוכן בכלל לגמילה כיון שהוא לא עושה פיפי בשירותים בכלל(בינתיים בתהליך יומים רצופים) בשנת צהריים ולילה או שיוצא מהבית לטייל הוא עם טיטול גמילה.האם זה בסדר? אציין שאני לא נמצאת איתו בבית להמשך הגמילה אלא הבתות ..זה בסדר? בכללי ילד מאוד נבון מבין עיניין יודע לבטא את עצמו מצויין! אודה לעזרתך.

מומלץ להתקדם בקצב ובסגנון של הילד. להמנע מלהפעיל עליו לחץ. להמנע מהפיכת הליך הגמילה לבסיס לעימותים עם הילד.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים