הרטבת לילה אצל בת 5.5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

13/07/2013 | 17:10 | מאת: אורית

בתי בת ה-5.5 עדיין מרטיבה באופן די קבוע בלילות. לאחרונה חלה החמרה מדאיגה מבחינתי:1. לעיתים מרטיבה גם פעמיים -שלוש בכל לילה, כמעט ללא ימים בהם קמה יבשה. 2. בימים האחרונים גם עושה קקי מתוך שינה, פעם- פעמיים בלילה. ברצוני להוסיף כי תופעה זו של קקי מתוך שינה הייתה קיימת לפני כשנה וחצי וחלפה, ובנוסף שבימים האחרונים היא סובלת מכאבי בטן ומעט שלשולים במשך היום (בשליטה מלאה וולא "פספוסים"). היא נגמלה ביוןם בגיל שנתיים מיוזמתה וללא קשיים. אני ודאגת מאוד ואשמח להתייחסות ולהמלצות.

ניתן לסייע לכם בפתרון שתי הבעיות באמצעות טיפול בזמזם הרטבה במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים