הרטבה ממושכת בלילה לילדה בת 3 וחצי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

31/01/2017 | 21:43 | מאת: אסי

שלום,אני אבא לילדה בת 3 שנים ו4 חודשים,הילדה בריאה בדרך כלל אין לה בעיות רפואיות ברוך השם,רק שמאז שנגמלה מחיתול לא הצליחה להגמל מהרטבת הלילה וזה נמשך עד היום כל לילה ואף פעמיים בלילה מרטיבה,לא משנה חורף או קיץ חם או קר. נסינו כל לילה לפני השינה להכניס אותה לשירותים,זה עזר שבאותו לילה לא הרטיבה אבל ברגע שהפסקנו חזרה והרטיבה שוב. עזרתכם בבקשה. המלצתכם...

שלום רב נשמח לעזור נא מלאו שאלון אבחון באתר www.kushnir.co.il קישור ישיר לשאלון: https://kushnir.co.il/%D7%94%D7%A8%D7%98%D7%91%D7%94/ נשוב אליכם עם התייחסות מפורטת בברכה ד"ר ברוך קושניר

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים