גמילה בגן

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

07/07/2013 | 23:20 | מאת: דנית

שלום.בני בן שנתיים ושלוש.גמול מזה שלושה שבועות בבית.בהתחלה הסכים רק בסיר ולאחרונה עושה עם ישבנון באסלה.הוא עושה קקי ופיפי בלי בעיה.בשנת צהרים בלי טיטול ולא מפספס.בליחה קם יבש.בכללי הוא לא מפספס ועושה המון בסיר בבית. הבעיה מתחילה בגן.לפני כשבוע התחלנו גם בגן ומאז הוא ממש לא מסכים לעשות שם .למרות שקניתי לו סיר לגן והייתי אותה קצת בגן.והוא רואה את כל הילדים בגן .הוא מתאפק כל היום.כשאני באה הוא לא מסכים לעשות בגן אפילו לא בסיר .לבסוף יצאנו לחצר והוא עשה בחוץ. מה עושים? אני לא רוצה להחזיר טיטול בגן. כי בבית הוא לא מפספס ועושה מקסים באסלה.ומצד שני לא בריא להתאפק.

א. ניתן להחזיר את החיתול לשימוש בגן. זה יקל מאד על הילד ולא יפגע בתהליך הגמילה. ב. ההתאפקות בגן גורמת לילד לאי נוחות אך לא ממש מזיקה לו.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים