גמילה בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

29/05/2013 | 08:56 | מאת: דליה

בני בן 4.5 גמול ביום ולאחרונה הפסקתי לשים לו טיטול בלילה , עשינו מזה טקס , נתתי לי מתנה והוא ממש רצה להפסיק לשים טיטול , שבוע עבר בסדר ולאחר מכן כל יום פיספס ,הבן שלי נוחר חזק יש לו שקדים מוגדלים אבל לא חייבים ניתוח , הוא עבר בדיקת שינה לאחרונה שבה הופיע שיש יקיצה פעם בשעה , בבוקר הוא מתעורר מאוד עייף ולא מרגיש בכלל שכולו רטוב , מה לעשות ? האם להחזיר את הטיטול ?

אין כל מניעה להשתמש חיתול במצב אותו אתם מתארים. יחד עם זאת ניתן פתור את בעיית ההרטבה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים