הרטבה מרובה בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

13/05/2013 | 14:07 | מאת: איתי

שלום, בני בן 3 ו-8 חודשים. ביום גמול לחלוטין ובלילה עדיין מרטיב. האם יכול להיות שיברח לו פיפי כפעמיים- שלוש בלילה? גם ביום הוא ניגש די הרבה פעמים לשירותים. למשל לאורך אחה"צ כשהוא בבית עד שהולך לישון (4 שעות) הוא יכול לעשות כארבע פעמים פיפי. האם ייתכן שאינו מרוקן את השלפוחית עד הסוף? אודה על תשובתך.

על פניו לא נראה כי יש כאן בעיה מיוחדת. ליתר בטחון מומלץ לפנות גם אל רופא הילדים. ניתן לטפל בבעיית ההטבה בלילה באמצעות זמזם הרטבה אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאת הרטבה.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים